Vrouwen Raamprostitutie

Red lights advertisements of women

In de buurt

1 Geselecteerd

0 Geselecteerd

BDSM

Erotische massage

Virtual sex

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

1 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

Vrouwen met een Raamprostitutie advertentie op kinky.nl

Het is zeker niet de grootste groep op Kinky.nl maar een kleine selecte groep adverteerders die adverteert met raamprostitutie. Niet te vergelijken met het aantal advertenties van vrouwen die privé ontvangst of escort aanbieden. Dit heeft waarschijnlijk te maken dat sekswerkers in de raamprostitutie geen langdurige vaste plaats hebben. En het aantal plaatsen natuurlijk ook beperkt is.


Er zijn, zoals je misschien weet, ook maar een bepaald aantal plaatsen in Nederland waar raamprostitutie mogelijk is. De gemeente heeft daar dan een straat of aantal straten voor toegewezen.

Vrouwen met een raamprostitutie advertentie algemeen

Vrouwen die Raamprostitutie aanbieden in populaire steden

Vrouwen die Raamprostitutie aanbieden in populaire steden

Hieronder een aantal steden waar raamprostitutie te vinden is. Natuurlijk zijn er meer. Deze kan je vinden via de “Populaire locaties” filter linksboven op deze pagina.


Wat is Raamprostitutie en hoe werkt het

Begin 1900 kwam er in heel Nederland een totaal bordeelverbod. Dit heeft direct gezorgd voor de mogelijkheid en groei van raamprostitutie. Hoe de dames er achter het raam uitzagen is in de jaren wel veranderd. Na de tweede oorlog zag de sekswerker er achter het raam heel netjes uit. Pas vanaf de jaren zestig werd de kleding van de dames achter de ramen steeds iets pikanter en uitdagender.


Het is ook wel heel bijzonder om te zien. Een sekswerker die zich in lingerie etaleert achter een raam langs een openbare weg.


Meestal is de raamprostituee onafhankelijk. Zij huurt zelf een werkruimte bij een raamexploitant. Zij zorgt zelf ook voor de klanten en bepaal en onderhandel zelf over de prijs die een bezoeker moet betalen voor haar diensten.

Handige tips wanneer je een Raamprostituee bezoekt

Handige tips wanneer je een Raamprostituee bezoekt

Ben je van plan om een raamprostituee te gaan bezoeken? Zorg voordat je er naar binnen gaat dat de afspraken duidelijk zijn voor beide partijen. Op die manier voorkom je teleurstelling. Daarom hier een paar handige tips.


  • Vooraf afspraken maken is erg belangrijk. Zorg dat dit rond is voordat je gaat betalen.
  • Zorg dat je vooraf gedoucht hebt. Het is niet altijd mogelijk om ter plekke te douchen.
  • Vooraf betalen is gebruikelijk.
  • Respecteer altijd elkaars grenzen.
  • Privacy en discretie moet je respecteren. Ook al staan de sekswerkers achter ramen in een openbare straat.
Meer lezen