BDSM

Meesteres advertenties in Nederland

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

1 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

BDSM advertenties op kinky.nl

BDSM is een andere manier van seksueel genieten. Soms wordt het in combinatie aangeboden met privé ontvangst of escort maar de handelingen zijn echter van een andere aard. Soms is er sprake van bondage of wordt er tijdens een rollenspel gebruik gemaakt van straffen en domineren. Er zijn veel BDSM variaties mogelijk. Het is daarom belangrijk goede afspraken van te voren te maken.

BDSM algemeen

BDSM in populaire steden

BDSM in populaire steden

Hieronder een aantal steden waar veel bdsm aanbieders zijn. Natuurlijk zijn er meer. Deze kan je vinden via de “Populaire locaties” filter linksboven op deze pagina.


Wat is BDSM en hoe werkt het

Het is bekend dat speciale fantasieën en rollenspellen vaak deel uitmaken van BDSM contacten. Natuurlijk is dit voor een bepaalde groep mensen die hier van houden. Deze groep mensen houd meestal van de meer extremere kanten van van sex zoals sm, bondage, dominantie, slaan en blinddoeken. Om zo maar eens een paar variaties te noemen.


Vaak wordt het georganiseerd in speciale BDSM studio’s. Maar wat je tegenwoordig steeds meer ziet is dat het ook vanuit thuis wordt aangeboden. Dit is een groeiende groep. De mogelijkheden zijn meestal iets beperkt maar daardoor niet minder spannend.


Het is belangrijk dat van te voren goede afspraken zijn gemaakt. Vooral over wie de meester of meesteres is en wie de slaaf of slavin is. Ook kan je het beste van te voren je grenzen aangeven. Dit voorkomt spanning tijdens de BDSM sessies.

Handige BDSM tips

Handige BDSM tips

Ben je van plan om deel te nemen aan een BDSM sessie? Zorg voordat je er aan begint dat de afspraken en grenzen duidelijk zijn voor beide partijen. Op die manier zorg je dat je goed voorbereid bent. Daarom hier een paar handige tips.


  • Zorg dat je vooraf afspraken hebt gemaakt en elkaars grenzen duidelijk zijn.
  • Lichamelijke hygiëne is erg belangrijk.
  • Meestal is betalen vooraf gebruikelijk..
  • De aangegeven grenzen van iedereen respecteren.
  • Privacy en discretie moet je respecteren.
  • En weer geduldig.
Meer lezen