Seksbedrijven Massagesalon

Massagesalon overzicht

In de buurt

1 Geselecteerd

0 Geselecteerd

BDSM

Erotische massage

Virtual sex

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

1 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

De beste massagesalons in Nederland hier op kinky.nl

Er zijn aardig wat massagesalons in Nederland. Wat opvalt is dat deze redelijk verdeeld zijn over Nederland en zich niet alleen concentreren binnen de randstad. Het mag duidelijk zijn dat het hier niet om massage van de spieren gaat maar vooral om erotische, body-to-body- en ontspanningsmassage gaat.


Het lijkt er op dat bijna iedere stad in Nederland wel een massagesalon heeft. De meest belangrijke en betrouwbare vind je hier op Kinky.

Massagesalon algemeen

Wat is een massagesalon

We hebben het hier natuurlijk over de massagesalons die erotisch massage (en varianten hierop) aanbieden. Er bestaan namelijk aardig wat erotische massage varianten of zoals je het ook zou kunnen noemen; intieme massages.


Waarschijnlijk is het zo dat tussen de eerste en tweede wereldoorlog massagesalon werd gebruikt voor prostitutie. Later werden deze salons gewoon privéhuizen. Maar in 2005 zien we een toename van massagesalons. Het is vooral bedoeld voor die bezoekers die zich meer aangetrokken voelen tot een meer moderne wellness achtige uitstraling dan de klassieke rood hoogpolig tapijt uitstraling.


Deze salons richten zich ook meer op body-to-body-, Tantra-, prostaat- en Nuru Massages. Maar vooral is er bijna altijd een Happy End.

Hoe werkt een massagesalon

Hoe werkt een massagesalon

Meestal vindt een klant zijn informatie over een massagesalon via een website zoals Kinky. De foto’s, dames die er werken en of de omgeving zijn vaak belangrijk voor de keuze. Daarna komt het plannen van een afspraak.


Sommige klanten gaan gewoon spontaan direct naar de massagesalon toe. Maar meestal wordt er toch van te voren een telefoontje gepleegd. Van te voren telefonisch afspreken is meestal handiger om dat je er dan vrijwel zeker van bent dat er een leuke masseuse op je zit te wachten. Anders is het afwachten of er iemand vrij voor jou is.


Ontvangst is altijd vrijblijvend en diegene die open voor je doet zal je altijd eerst op je gemak brengen zodat je al heerlijk kan ontspannen. Meestal krijg je bij binnenkomst iets te drinken aangeboden. Daarna worden de beschikbare masseuses aan je voorgesteld en kan je aangeven wat je gewenste massage is. Zit er geen geschikte masseuse voor je tussen kan je gewoon een andere keer terug komen.


Heb je wel een keuze kunnen maken, dan betaal je vooraf aan de balie of de persoon die het geld aanneemt. Daarna wordt je begeleid naar de massagekamer.


Na een aantal hygiëne handelingen kan in principe de massage beginnen. Na de afgesproken handelingen is het tijd om even op te frissen en misschien nog even een drankje te nuttigen. Daarna is het tijd om met een goed gevoel te vertrekken.

Algemene regels van een massagesalon

Algemene regels van een massagesalon

Voor iedere salon gelden natuurlijk andere regels. Er zijn echter ook wel een aantal regels die bijna in iedere massagesalon zal gelden. Dat is handig om van te voren te weten;


  • Je moet minimaal 18 jaar zijn om binnen te komen.
  • Respecteer ten aller tijden de dames.
  • Meestal zit vooraf en achteraf douchen in de behandeltijd.
  • Bij een afspraak moet je natuurlijk zorgen dat je op tijd bent.
  • Maak vooraf duidelijke afspraken met de dame om teleurstelling achteraf te voorkomen.

Massagesalons in populaire steden

Massagesalons in populaire steden

Hieronder een aantal steden waar je mooie en nette massagesalons kunt vinden. Natuurlijk zijn er veel meer. Deze kun je vinden via de “Populaire locaties” filter linksboven op deze pagina.


Meer lezen