Vrouwen BDSM

BDSM advertisements

In de buurt

1 Geselecteerd

0 Geselecteerd

BDSM

Erotische massage

Virtual sex

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

1 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

Vrouwen met een advertentie die BDSM aanbieden op kinky.nl

Je kan wel stellen dat BDSM een hele andere manier van seksueel genieten is. Dat geldt voor zowel de slaaf als de meesteres. Op Kinky.nl zie je regelmatig dat het wordt aangeboden in combinatie met bijvoorbeeld privé ontvangst of escort maar de handelingen zijn echter van een hele andere aard. Soms is er sprake van bondage, nipple torture of wordt er tijdens een rollenspel gebruik gemaakt van straffen en domineren. Er zijn vele BDSM variaties mogelijk. Een belangrijk onderdeel is daarom ook vooraf goede afspraken maken.

Vrouwen met een BDSM advertentie algemeen

Vrouwen die BDSM aanbieden in populaire steden

Vrouwen die BDSM aanbieden in populaire steden

Hieronder een aantal steden waar veel vrouwen zijn die BDSM aanbieden. Natuurlijk zijn er meer vrouwen die BDSM aanbieden. Deze kan je vinden via de “Populaire locaties” filter linksboven op deze pagina.


Wat is BDSM en hoe werkt het

Het mooie en fascinerende is dat speciale, soms seksuele, fantasieën en rollenspellen vaak deel uitmaken van BDSM contacten. Natuurlijk is dit voor een bepaalde groep bezoekers en adverteerders die hier van houden. Deze adverteerders en bezoekers houden meestal van de meer extremere kanten van van sex zoals sm, bondage, dominantie, slaan en blinddoeken. Om zo maar eens een paar variaties te noemen. Voor de wat minder extreme onder ons is er natuurlijk ook soft SM. Ook fijn voor de starters.


Vaak worden deze fantasieën en rollenspellen georganiseerd in speciale BDSM studio’s. Maar wat je tegenwoordig steeds vaker ziet, en dat geldt voor meer services hier op Kinky, is dat het ook vanuit thuis wordt aangeboden. Dit lijkt een groeiende groep adverteerders te zijn. De mogelijkheden zijn meestal iets beperkt maar daardoor natuurlijk niet minder spannend of dominant.


Het geld eigenlijk voor veel dingen maar juist bij BDSM is het is belangrijk dat van te voren goede afspraken maakt waarin grenzen duidelijk zijn aangegeven. Vooral over wie de meester of meesteres is en wie de slaaf of slavin is. Verder kan je ook het beste aangeven hoe ver domineren gaat. Soms worden bepaalde trigger woorden gebruikt om aan te geven dat de grens is bereikt. Dit voorkomt spanning tijdens de BDSM sessies.

Handige BDSM afspraak tips

Handige BDSM afspraak tips

Vind je het spannend en ben je van plan om deel te nemen aan een BDSM avontuur? Zorg voordat je er aan begint dat de afspraken en grenzen duidelijk zijn voor beide partijen. Geef ook gewoon aan dat je beginner bent, dat zal alleen maar gewaardeerd worden. Op die manier zorg je dat je goed voorbereid bent. Daarom hier overzichtelijk een paar handige tips.


  • Zorg dat je vooraf afspraken hebt gemaakt en elkaars grenzen duidelijk zijn.
  • Lichamelijke hygiëne is erg belangrijk voor beide partijen.
  • Meestal is betalen vooraf gebruikelijk.
  • De aangegeven grenzen van iedereen respecteren.
  • Wanneer je voor extreem gaat zorg dan dat er een trigger woord gebruikt wordt zodat je kan aangeven wanneer jouw grens is bereikt.
  • Privacy en discretie moet je respecteren.
  • En wees vooral geduldig.
Meer lezen