Erotische massage

Erotische massage advertenties in Nederland

In de buurt

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

BDSM

Erotische massage

Virtual sex

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

1 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

Erotische massage advertenties op kinky.nl

Een fantastisch groeiende groep advertenties op Kinky is de groep van adverteerders die erotische massage aanbieden. Vaak wordt erotische massage in combinatie met privé ontvangst of escort aangeboden. Het is een categorie die steeds populairder wordt. Ook zijn er steeds meer varianten van massages die worden aangeboden.

De verschillende soorten erotische massages die we in het algemeen tegenkomen bij adverteerders zijn onder andere; penis- en prostaat massages, Body-to-body massages, massages met een Happy End en Nuru massages. Maar er zijn er natuurlijk nog meer te vinden.

Erotische massage algemeen

Erotische massage in populaire steden

Erotische massage in populaire steden

Hieronder een aantal steden waar veel populaire dames beschikbaar zijn die erotische massage aanbieden. Natuurlijk zijn er veel meer te vinden. Deze kan je vinden via de “Populaire locaties” filter linksboven op deze pagina.


Wat is een erotische massage en hoe werkt het

Erotische massage, sensuele massage of soms ook wel sex massage genoemd, is een manier van masseren om de seksuele gevoelens te prikkelen. Deze massages richten zich dan ook voornamelijk op de erogene zones van het lichaam om lustgevoelens op te wekken. Soms wordt het gebruikt als voorspel voordat je intiem gaat met iemand.


Veelal worden de erotische massages, gezien hun aard, afgesloten met een Happy End! Maar dit is niet altijd het geval. Zeker niet wanneer er andere seksuele activiteiten volgen op de massage.


Erotische massages worden meestal in een massagesalon gegeven. Maar de trend vandaag de dag is, dat het ook steeds meer vanuit thuis wordt gegeven. Door de vele varianten van erotische massage gebruiken sommige sekswerkers het ook als een extra service die ze kunnen aanbieden binnen hun Kinky advertentie.

Handige tips

Handige tips

De meeste tips gelden globaal voor alle ontmoetingen die je met sekswerkers hebt. Door hun eenvoud zijn deze tips juist erg handig. Neem deze tips rustig door voordat je een erotische massage afspraak gaat maken.


  • Maak het liefst afspraken voordat je langsgaat. Spreek duidelijk af wat de massage inhoud.
  • Hygiëne is belangrijk voor beide partijen. Houdt rekening met elkaar en zorg indien mogelijk voor douchen vooraf en achteraf.
  • Vooraf betalen is gebruikelijk. Betaal alleen wanneer afspraken duidelijk zijn. 
  • Grenzen aangeven is belangrijk. Wees duidelijk en houdt rekening met de grenzen van de ander.
  • Privacy en discretie is erg belangrijk voor vertrouwen in elkaar, houdt daar rekening mee!
  • Wederzijds respect is belangrijk voor optimale seksuele ervaring. Heb dus respect voor elkaar en geniet.
Meer lezen