Mannen

Mannen met een sex advertentie

In de buurt

1 Geselecteerd

0 Geselecteerd

BDSM

Erotische massage

Virtual sex

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

Mannen met sex advertenties op kinky.nl

Op Kinky.nl vind je een redelijke groep van mannen die adverteren. Deze mannen zijn niet alleen gay gerelateerd. Ze bieden zich ook aan als Gigolo of voor het geven van een erotische massage. Sommige mannen geven ook aan mee te willen doen aan een trio.

Mannen algemeen

Mannen met een sex advertentie in populaire steden

Mannen met een sex advertentie in populaire steden

Hieronder een aantal steden waar veel populaire mannen beschikbaar zijn die een erotische dienst aanbieden. Natuurlijk zijn er veel meer mannen beschikbaar. Deze kun je vinden via de “Type date” filter linksboven op deze pagina.


Welke mannen vind je hier

Ben je opzoek naar een man die jou eens heerlijk zou willen verwennen? Jong of Oud, Nederlands of van een andere afkomst. Hier op Kinky vind je redelijk veel verschillende mannen met uiteenlopende leeftijden en met verschillende achtergronden. Fijn scrollen langs alle advertenties alsof er geen eind aan kan komen. Heerlijk vanuit je luie stoel al deze geile mannen bekijken.


Regelmatig worden er nieuwe advertenties van gespierde en geile mannen toegevoegd. Dus wanneer je ook komt kijken er is altijd wel iets nieuws te vinden.


Daarbij voegen de meeste mannen foto’s en of kinky video’s toe aan hun advertenties. Alleen daarom al reden genoeg om regelmatig de advertenties te komen bekijken.

Handige tips voor het vinden van mannen

Handige tips voor het vinden van mannen

Wil je je zoektocht op Kinky naar de geilste man een handige boost geven. Maak dan gebruik van “Uitgebreid zoeken”. Deze functie vind je boven in de balk van de site. 


Op deze pagina kun je filteren op heel veel mogelijkheden dat is teveel om hier te bespreken. Daarom zijn er hier twee uitgelicht.


Afkomst; Zou je wel eens een speciale erotische ervaring willen met een man die een andere afkomst heeft dan waar je eerder seksuele ervaring mee hebt gehad? Via de filter “Afkomst” kan je bijvoorbeeld filteren op Nederlands of op Zuid Amerikaans. Maar ook Arabisch of Aziatisch bestaat tot de mogelijkheden van filteren. Dit kan voor jou dus een handige filter zijn om snel en effectief een man te vinden die bij jou past.


Mogelijkheden; Misschien ben je op zoek naar goed uitziende man die een speciale erotisch handeling verricht zoals bijvoorbeeld soft SM. Maar je zou ook kunnen denken aan tongzoenen of fisting. De mannen geven in hun advertentie precies aan wat hun mogelijkheden zijn. Op deze manier kan je eenvoudig een selectie maken van mannen die precies doen waar jij naar op zoek bent.

Meer lezen