Vrouwen Erotische massage

Erotic massage advertisements from women

In de buurt

1 Geselecteerd

0 Geselecteerd

BDSM

Erotische massage

Virtual sex

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

1 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

Vrouwen met een Erotische massage advertentie op kinky.nl

Kinky advertenties van vrouwen die erotische massage aanbieden is een groeiende groep. Het werd al gedaan door een groot aantal adverteerders. Echter de laatste jaren zie je een fantastisch groei bij deze groep adverteerders. Vaak wordt het in combinatie met privé ontvangst of escort gedaan. Het is een categorie die steeds populairder wordt. Deze groei komt doordat er veel vraag naar is maar waarschijnlijk ook omdat er steeds meer varianten van massages zijn die worden aangeboden.


De verschillende soorten erotische massages die we tegenkomen bij adverteerders op Kinky.nl zijn onder andere; penis- en prostaat massages, Body-to-body massages, massages met Happy End en Nuru massages. Maar er zijn er natuurlijk nog meer. Neem vooral eens rustig de tijd om de advertenties door te lezen. Je zult nog versteld staan van de verschillende soorten erotische massages die worden aangeboden.

Erotische massage advertenties algemeen

Vrouwen met een Erotische massage advertentie in populaire steden

Vrouwen met een Erotische massage advertentie in populaire steden

Hieronder een aantal steden waar veel populaire vrouwen beschikbaar zijn die erotische massage aanbieden. Natuurlijk zijn er veel meer. Deze kan je vinden via de “Populaire locaties” filter linksboven op deze pagina.


Wat is een erotische massage en hoe werkt het

Voor deze spannende service worden vaak verschillende benamingen gebruikt. Erotische massage, sensuele massage of soms ook wel sex massage wordt gebruikt als benaming voor een manier van masseren om de seksuele gevoelens te prikkelen. Het zal je dan ook niet verbazen dat deze massages zich vooral richten op de erogene zones van het lichaam om geile lustgevoelens op te wekken. Soms wordt het gebruikt als voorspel voordat je intiem gaat met iemand.


Veelal worden de massages, gezien hun aard, afgesloten met een Happy End! Maar is niet altijd het geval. Zeker niet wanneer er andere seksuele activiteiten volgen op de massage.


Ben je opzoek naar een erotische massage voor een happy end of gewoon om wat stress te verliezen dan kan je natuurlijk naar een massagesalon gaan. Maar je ziet steeds vaker dat het vanuit thuis wordt gegeven door de dames. Er zijn zoveel varianten van erotische massage dat sommige sekswerkers het ook als een extra service aanbieden. Dit kan echt een geile aanvulling zijn op je afspraakje.

Handige tips voor een erotische massage afspraak

Handige tips voor een erotische massage afspraak

Deze globale maar nuttige tips gelden over het algemeen voor alle ontmoetingen die je met sekswerkers hebt. Door de eenvoud zijn deze tips juist erg handig en moet je zeker niet overslaan om te lezen.


  • Het is erg handig om afspraken te maken nog voordat je langsgaat. Spreek duidelijk af wat de massage inhoud en wat je verder kan verwachten.
  • Hygiëne is nummer 1 voor beide partijen. Houdt daarom rekening met elkaar en zorg indien mogelijk voor douchen vooraf en achteraf.
  • Vooraf betalen is in de meeste gevallen gebruikelijk. Betaal het liefst alleen wanneer afspraken duidelijk zijn. 
  • Geef jouw grenzen duidelijk aan maar houdt ook rekening met de grenzen van de andere partij.
  • Privacy en discretie is erg belangrijk voor vertrouwen in elkaar, houdt daar rekening mee!
  • Wederzijds respect is belangrijk voor optimale seksuele ervaring. Heb dus respect voor elkaar en geniet.


Meer lezen