5.0

15 dagen geleden

Wat is deze vrouw geweldig! Ik ben smoorverliefd op haar uiterlijk. Prachtige ogen, mooie blonde haren, prachtig figuur. Erg vriendelijke dame. Ze was er complimenteus over mijn gereedschap en hoe ik er mee te werk ga. Ik vond haar zeer verzorgd. Zelfs de drang gehad om haar te beffen. Dat doe ik anders nooit. Het is echt niet lang vol te houden wanneer de sex begint, dus geniet uitgebreid van het voorspel. In de laatste 5 minuten van de date heb je tijd zat om je heer leeg te spuiten.


Het was wel in een andere plaats. De taal is een probleem voor een leuk praatje maar het grootste probleem is dat ze niet helemaal van mij is. Wat een vrouw!

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Ja

Is adverteerder een roker?

Nee

Hygiëne

Uitstekend

Sfeer

Uitstekend

Pijpen zonder condoom


3.4

20 dagen geleden

Aantrekkelijke vrouw die aardig goed Nederlands praat. Echter ging vlak voor het pijpen een condoom om mijn geile Gerrit terwijl ik om pijpen zonder had gevraagd. Toen ik na ongeveer een kwartier aanwezigheid even stopte met stoten vroeg ze of ik was klaargekomen. Maar ik wilde eigenlijk een ander standje doen. Ik kreeg gelijk te horen: niet binnen de tijd spuiten is pech. Vond ik een minpuntje. Verder wel tevreden. Haar grote latina kont maakte me erg geil. Lekker hard tegen kunnen stoten.

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Nee

Is adverteerder een roker?

Onbekend

Hygiëne

Tevreden

Sfeer

Tevreden

Pijpen