5.0

1 jaar geleden

Een heerlijke date mogen beleven met deze prachtige dame.. Ze is echt heel mooi, lief en heerlijk. Mooier dan de foto's. Ze weet heel goed hoe een man te verwennen. Na binnenkomst even heerlijk opgefrist onder de douche. Daarna naar de kamer met een groot bed en daar lag ze heerlijk met de benen wijd, klaar om haar lekkere kutje te beffen. Dat was lekker en zij genoot er zelf ook zichtbaar van en daarna begon ze mij heerlijk te pijpen zonder condoom.waarbij mijn ballen ook de nodige aandacht kregen. Wat een lekkere vrouw die goed Nederlands spreekt. Daarna heerlijk boven op mij, mijn jongeheer verwent en uiteindelijk nog een lekkere doggy style gedaan en super klaar gekomen..

Nog even een korte massage gedaan en glimlachend weer naar huis.Een super aardige en respectvolle vrouw met een mooi lichaam en een knap koppie.die je super verwent, echt een aanrader. Zeker herhalingsgevaar als ik weer in de buurt ben.

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Ja

Is adverteerder een roker?

Nee

Hygiëne

Uitstekend

Sfeer

Uitstekend

Aftrekken

Beffen

Intiem

Pijpen


Mariana

1 jaar geleden
Erg leuk om dit te mogen lezen, ik doe er alles aan om je te verwennen en dan is het mooi om te horen dat dit ook gelukt is. Dankjewel!