5.0

2 jaar geleden
Eigenlijk was ik op weg naar een andere Dvp in Tongeren, maar die liet me letterlijk in de kou staan. Last-minute via SMS contact gelegd met Jasmine, die heel snel en uitermate vriendelijk reageerde. Jasmine ontvangt in een keurig huis aan een rustige weg. Bij de deur werd ik welkom geheten door een mooie, charmante en vriendelijke dame in peignoir. Zij begeleide me naar haar slaapkamer op de verdieping, die erg luxueus is uitgevoerd, met waterbed en en suite badkamer met groot bubbelbad. Na een passionele zoensessie werd ik naar het bed begeleid (ik had voor vertrek uitgebreid gedoucht ). Het zoenen ging daar door, waarna ze afzakte naar de lagere regionen. Met voelbaar plezier werd ik uitgebreid verwend. Jasmine weet hoe ze een man moet verwennen en past zich op fantastische wijze aan aan je wensen. Als ik zo lekker verwend word, dan doe ik dat ook graag bij de geefster. Al ras lagen we in een heerlijk positie 69 en liet zij overduidelijk blijken te genieten van mij poging om haar te verwennen. Dit oraal plezier was zo heerlijk, dat ik niet de behoefte aan andere posities heb gehad. Uiteindelijk, na het een aantal keren te hebben kunnen uitstellen, explosief klaargekomen.

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Ja

Is adverteerder een roker?

Onbekend

Hygiëne

Uitstekend

Sfeer

Uitstekend

Aftrekken

Beffen

Penismassage

Pijpen

Pijpen zonder condoom

Zoenen


4.7

2 jaar geleden

Wow. Haar advertentie viel me vooral op door haar open lach. Alhoewel ze haar kamer erg donker houdt, heb ik van die lach mogen genieten en vooral van de sprankelende persoonlijkheid erachter! Het is een heerlijk spontane meid die, ondanks haar slechte beheersing van niet-Spaanse talen, je helemaal welkom laat voelen.

Ze begon met een massage, die niet van erg hoog niveau was, maar ze verraste mij met een plots begin van het erotische deel dat zeer bijzonder was.

Het orale plezier was van hoog niveau en bij intiem speelde ze zeer goed in op mijn wensen. Hoewel tongzoenen niet in haar pakket lijkt te zitten, werd dat gaandeweg toch mogelijk.

Het was een heerlijke girlfriend ervaring en ik zou zeker terugkomen, als ze op dat adres zou blijven. Maar, ze maakt volgens mij deel uit van een reizend circus..... Jammer dan weer....

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Ja

Is adverteerder een roker?

Ja

Hygiëne

Uitstekend

Sfeer

Erg tevreden

Penismassage

Intiem

Pijpen zonder condoom

Pijpen deepthroat

Vingeren

Beffen

Zoenen