5.0

2 jaar geleden

Zo, even bijkomen. Ben met grote tussenpauzes enkele keren bij Glenda geweest. In Rotterdam, Brussel en nu ook bij Leiden. Ze ontvangt in een net appartement dat schoon, keurig en discreet is.

Glenda is super lief en eigenlijk kan alles. Lekkerste is natuurlijk rustig opbouwen om te doen waarvoor je gekomen bent. Een super party in relaxte sfeer en Glenda heeft aan alles gedacht. Verborgen topper. Ik heb voorkeur voor wat langere date/party. Dat is wel even bijkomen.

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Ja

Is adverteerder een roker?

Onbekend

Hygiëne

Uitstekend

Sfeer

Uitstekend

Aftrekken

Anaal

Intiem

Klaarkomen in mond

Klaarkomen op gezicht

Pijpen deepthroat

Pijpen zonder condoom

Soft SM

Tongzoenen

Trio m/m

Zoenen


4.6

1 jaar geleden

Ik heb 3x een lange date met haar gehad. Bij de eerste date enkele jaren terug was er meteen een zeer goede klik. Ze is langer gebleven dan gepland. Daar moet dan wel netjes het afgesproken tarief voor betaald worden. Daarna nog 2 dates gehad waarbij ik mijn wensen kenbaar heb gemaakt en zij heeft deze in vervulling laten gaan. Je kunt eigenlijk alles aan haar vragen en zij doet haar best om het te realiseren. Verder is ze erg schoon en hygiëne is prima. Ik zie dat ze weer adverteert. Denk dat ik snel weer eens met haar ga afspreken.

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Ja

Is adverteerder een roker?

Nee

Hygiëne

Uitstekend

Sfeer

Uitstekend

Ass worship

BDSM klant onderdanig

Bondage

Boot / High heel worship

Candle wax play

Soft SM