5.0

2 jaar geleden

Ik ben zaterdag 13-8 bij Demi geweest bij Lovelyprive. Ik werd fijn ontvangen door de gastvrouw en na een paar minuten verscheen Demi waar ik een afspraak mee had. We gingen samen voor een half uurtje naar boven.

Het enige waarvan ik spijt had was dat ik niet langer geboekt had. Wat een fantastische vrouw is Demi. Ten eerste is ze bloedmooi, ten tweede echt een leuke meid om bij te zijn. We hadden een hele goede klik. Ik was eigenlijk een beetje overrompeld door hoe mooi ze was en hoe leuk ze was. De details van wat we gedaan hebben laat ik even achterwege maar alles voelde vertrouwd op de een of andere manier. Al had ik alleen maar een half uur met haar gekletst dan was dat het geld al dubbel en dwars waard geweest. Echt een bijzondere ervaring. Ik ga haar zeker weer zien.

Erik

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Ja

Is adverteerder een roker?

Nee

Hygiëne

Uitstekend

Sfeer

Uitstekend

Aftrekken

Beffen

Pijpen

Tongzoenen

Vingeren

Zoenen


4.9

9 maanden geleden

Ik ben in het verleden een keer bij Sarah geweest. Ik ging speciaal voor squirten. Wat een heerlijke vrouw is het. Ze spoot veel! Erg geil. Ze maakte me zeiknat. Daarna heeft ze me gepijpt zoals ik nog nooit gehad had… werkelijk de beste pijpbeurt ooit! Geweldig!

Ik hoop ooit nog eens te gaan.

@Sarah, ik probeer je te bereiken…


Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Ja

Is adverteerder een roker?

Nee

Hygiëne

Erg tevreden

Sfeer

Uitstekend

Vingeren