4.9

2 jaar geleden

Het is altijd weer spannend, een nieuwe dame die je niet kent. Maar op basis van de foto's was een keuze voor deze Poolse beauty niet moeilijk. De afspraak was snel gemaakt, met direct een hele vriendelijke toon in de apps die we wisselden.


Wat een beauty is dit! En niet alleen dat, ze heeft behalve een prachtig lijf met de mooiste borsten die ik ooit in mijn handen heb gehad, nog veel meer. Vooral een zeer prettige persoonlijkheid, beschaving en het vermogen om een inhoudelijk gesprek te voeren. Kortom: een courtisane op hoog niveau, die tegelijkertijd op een heldere manier haar grenzen aangeeft.


Na binnenkomst en het regelen van de financiën even een douche genomen - het was tropisch warm en toen kon het spel beginnen! Adriana nam de tijd voor een heerlijke zoenbeurt met echt tongzoenen. Alsof ik met mijn vriendin in bed lag. Daarna heerlijk pijpen, gevolgd door intiem waarbij ze boven op me zat en ik naar die heerlijke joekels kon kijken. Ten slotte heerlijk klaargekomen in haar mond.


Herhalingsgevaar? 200%! Thank you Adriana for a wonderful time!

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Ja

Is adverteerder een roker?

Nee

Hygiëne

Uitstekend

Sfeer

Uitstekend

Zoenen

Tongzoenen

Klaarkomen in mond

Pijpen zonder condoom

Aftrekken

Pijpen

Intiem

GFE

Vingeren


Adriana

2 jaar geleden
Wow wow wow …. It's nice to spend time with a person what dialogue with which is very interesting and exciting. After all, not everything depends on us, how the meeting will go, but also on you.