5.0

2 maanden geleden

Ik ken Destiny al weer een aantal jaar en heb altijd een top tijd met haar gehad. Ze is echt een lekker ding en als je houd van gekleurde meisjes met dikke billen dan ben je bij haar echt in de hemel. Zeker het meisje van de foto's, met een mooi strak lichaam, een leuk lief koppie en bucketlist waardige billen.


Wat verder erg leuk aan destiny is, is dat ze ook gewoon echt een gezellige lieve chick is. Je kan leuk met haar kletsen, lachen en dat allemaal ook nog eens in het Nederlands. Ze stelt je gelijk op je gemak en probeert het echt naar je zin te maken. Ze geeft verder ook een zeldzaam goede GFE die maar weinig meisjes kunnen evenaren.


Nou zou je misschien denken dat een meisje die zo'n heerlijke GFE kan geven wellicht een beetje saai in bed is maar dat is alles behalve het geval bij Destiny. Ze is echt een tijgertje en best een beetje kinky. Ze doet met alles heerlijk mee en weet precies hoe ze een man gek kan maken. Je hebt verder ook nooit het idee dat je bij haar moet opschieten of dat je een standaard script door gaat, gewoon een heerlijk uurtje met met elkaar.


Het was weer erg leuk Destiny en je ziet mij snel weer terug!


Behandel haar lief want dat verdiend ze

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Ja

Is adverteerder een roker?

Onbekend

Hygiëne

Uitstekend

Sfeer

Uitstekend

Erotische massage

GFE

Intiem

Penis massage