5.0

2 maanden geleden

Was direct verrast bij binnenkomst door haar knappe gezicht, mooie figuur en leuke voorkomen. Ze adverteert met unforgettable GFE en dat bleken geen loze woorden.


De dingen die er bij mij bovenuit staken en haar hogere prijs dan gemiddeld waar maken zijn:


Hygiene. Deze is helemaal top bij haar. We hebben samen gedoucht, ingesopt en ook bv. mondwater genomen. GFE ervaring. Het was goed verzorgd en het zijn dingen als het appen voor en na, interesse tonen tijdens gesprek, er zelf ook lol in hebben, warme olie gebruiken bij massage, en actieve rol van beide kanten in het intieme gedeelte wat het verschil maakt. Waarbij ze goed haar best doet, jou te plezieren, ook op visueel gebied bv met spiegel neerzetten op juiste plek. Haar billen. Als je hier van houdt, zoals ik. Deze zijn echt zeldzaam mooi. Ze hebben een haast perfecte symmetrie; niet te groot of te klein, niet te hard of zacht. Nergens hangt het of cellulitis. Hemels.


Kan er dan niets beter? Voor de betere service die zij levert, kan wmb de ontvangst locatie wel luxer, in nieuwbouw bv. Alles was netjes hoor, daar niet van, maar wel oud flatgebouw.


Ik ging iig met voldaan gevoel de deur uit en ga zeker terug.


Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Ja

Is adverteerder een roker?

Onbekend

Hygiëne

Uitstekend

Sfeer

Uitstekend

Erotische massage

GFE

Intiem


Destiny

2 maanden geleden
Allereerst wil ik je laten weten dat jij altijd welkom bent. Ten tweede wil ik je bedanken en laten weten dat ik het enorm waardeer dat jij de tijd hebt genomen om jou ervaring met mij te delen in deze review. UNFORGETTABLE SENSUAL KISSES