3.7

2 maanden geleden

Ik bezocht Veronique op 15 februari 2024. Ze ontving me in een sexy outfit en nam me mee naar boven. Daar kreeg ik direct iets te drinken aangeboden en kon ik rustig naar het toilet gaan. Na wat gebabbel, stelde ze voor om ons wat op te frissen.

Veronique was zo vlug uit de kleren, dat ikzelf nog maar 2- knopjes had losgemaakt. Ze heeft echt een prachtige boezem. Veronique was eerst klaar en ging op haar rug op het bed liggen met haar benen wat gespreid. Ik ben dan naast haar komen liggen en met haar beginnen te vrijen. Haar lichaam was heel uitdagend en zacht! Na haar een hele tijd tongzoenen te hebben gegeven (die wat overtuigender en wat passioneler mochten) ben ik naar haar borsten afgezakt om aan haar tepels te zuigen. Daarna zakte ik al zoenend af naar haar vagina om haar te beffen. Op mijn knieën tussen haar benen was een niet zo comfortabele positie, dus zijn we overgestapt op het standje 69. Dat was super. Terwijl ik haar befte kon zij mijn penis pijpen en masseren. Veronique deed alles prima, maar door MIJN erectieproblemen heb ik haar helaas niet kunnen penetreren.

Dit doet NIETS af van kwaliteiten van Veronique! Ze is lief en sexy, zeker een aanrader!

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Nee

Is adverteerder een roker?

Nee

Hygiëne

Erg tevreden

Sfeer

Tevreden

Aftrekken

Beffen

Intiem

Pijpen

Pijpen zonder condoom

Squirting

Tongzoenen

Vingeren

Zoenen

Penis massage

Erotische massage

Facesitting


Veronique

2 maanden geleden
Hoi lieverd bedankt voor de feedback ,alleen schrik ik even van de afspraken niet na komen ? Laat dat juist een punt zijn waar ik echt wel op sta ! Maar goed als er niet word gezegt kan ik het ook niet weten xxxx