5.0

5 maanden geleden

Ashley is een hele gezellige meid waarmee ik al een aantal keren leuke en ondeugende dingen heb gedaan via beeldbellen en Skype. Ze stelt je op je gemak, is altijd geïnteresseerd in je en bovenal, ze ziet er zeer goed uit! Dat mag ook weleens gezegd worden, Ashley.


Dikke kus van je anonieme reviewer!

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Ja

Is adverteerder een roker?

Nee

Hygiëne

Uitstekend

Sfeer

Uitstekend

Webcam

Skype

Chatten


5.0

2 maanden geleden

Lieve Sasha,


Wat een leuke, lieve en oprechte vrouw ben je. Bij binnenkomst voelde het meteen goed. Je deinsde niet terug toen je zag dat ik in een rolstoel zat. Je wist mij meteen gerust te stellen toen ik je zei: dat ik het best spannend vond en het voor zou kunnen komen dat mijn stem mij in de steek zou laten tijdens het intieme deel. Dit vond je niet erg en daarna omarmde je mij en zaten we even op de bank. Al snel stelde je voor om richting de slaapkamer te gaan. Ik voelde een hele opluchting toen ik mij bloot gaf aan je en je niet schrok van mijn lichaam. Ik ben daar gewoon nog steeds onzeker over, maar bij jou hoefde dat niet. 


Jij hebt mijn verjaardag tot een fantastische avond gemaakt en toen je vervolgens zei dat je nog nooit zo’n “date” had gehad met iemand met een beperking, had ik zeker zoiets van: wij gaan elkaar vaker ontmoeten. Althans dat hoop ik. 


Een hele lieve dikke kus,

Jelle

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Ja

Is adverteerder een roker?

Ja

Hygiëne

Uitstekend

Sfeer

Uitstekend

Pijpen

Erotische massage

Aftrekken

Zoenen

Intiem