5.0

10 maanden geleden

Ik was tijdens het wandelen op de Geleen bij mijn favoriete dame binnengelopen, laat ik haar A noemen. Zij kent mijn voorkeuren, zo ook dat ik af en toe van een dame met extra geniet. Kendra was die dag ook aan het werk in hetzelfde pand. A stelde voor haar erbij te halen. Gelukkig was ze vrij...


Wat volgde ben ik nog steeds ondersteboven van.

Als ze hard wordt in je mond is altijd een geweldig gevoel. Ondertussen werd ik zelf oraal verwend door A.


De dames vonden het een goed idee om mij te nemen. Ik werd vastgebonden, benen in de lucht, kussen onder de kont. Ik vroeg voor rustig begin, het was alweer een tijd geleden dat ik iets in mijn kontje kreeg.


Het kostte wat moeite, maar toen ze er eenmaal inzat, zag ik de hemel. Ze raakte mijn prostaat heerlijk, steeds iets beter tot ik sterretjes zag. Het voelde als ik echt een minuten lang orgasme had.


Echt geweldig. Dit schrijvend heb ik er weer zin in.

Herhalingsgevaar: absoluut


Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Ja

Is adverteerder een roker?

Onbekend

Hygiëne

Uitstekend

Sfeer

Uitstekend

Anaal bij klant

Pijpen


4.7

12 maanden geleden

Bij binnenkomst een tongzoen en even in het kruis voelen. Ik kreeg een drankje aangeboden, dus dat liet ik mij wel gevallen. Voor het drankje op was gingen de kleren al uit. Veel zoenen, en met wat pijpen werd ze goed hard.

Het is al een tijd geleden maar ik wilde wel geneukt worden. Blijkbaar te lang geleden en geen voorbereiding, want het wilde niet lukken. Een maatje te groot voor me.

Uiteindelijk heb ik haar lekker geneukt. Ze voelde lekker strak aan. Naderhand spelend en pijpend klaargekomen. Het uur volgemaakt, had niet het idee dat ze me de deur uit wilde rushen.


Al met al, goede inzet, leuke meid, lekkere billen.

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Ja

Is adverteerder een roker?

Onbekend

Hygiëne

Uitstekend

Sfeer

Erg tevreden

Anaal

Pijpen zonder condoom

Klaarkomen in mond

Zoenen

Aftrekken

Pijpen

Tongzoenen