4.0

6 maanden geleden

Rosa is een lieve, vriendelijke dame die bij het opendoen van de deur mij al op mijn gemak liet voelen.

De sfeer was goed, de massage was lekker met een verrassend moment waarin ze mij, mijn eerste ooit, prostaatmassage heeft gegeven. Deze werd heerlijk opgebouwd, waarbij er om mijn consent vooraf is gevraagd en ze een aantal keer incheckte tijdens om te zien of het nog lekker was/geen pijn deed/een stap verder kon.

Liet ook open aan mij hoe ik de intimiteit wilde invullen, mogelijkheden waren hier Russisch, pijpend klaarkomen, op borsten klaarkomen, met de hand/prostaat massage en sex. Uiteindelijk kon ik het mooie strakke poes niet weerstaan en na meerdere standjes in missionaris geindigd.



Dame was schoon, ook vanonder.

Mooi lichaam, wat goed gebruikt werd tijdens de massage en de intimiteit erna.

Is dezelfde persoon van de foto's, al zal het mij niet verbazen dat ze wat gewicht verloren is sinds de foto's zijn genomen.



Douchen vooraf/achteraf was helaas niet mogelijk, dame gaf aan dat dit niet kon in de woning in Veenendaal (dit heeft onder hygiene van adverteerder een aantal punten gekost). Toilet gebruik was om dezelfde reden ook niet mogelijk.

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Nee

Is adverteerder een roker?

Nee

Hygiëne

Tevreden

Sfeer

Uitstekend

Anaal bij klant

Tussen borsten (russisch)

Pijpen

Pijpen zonder condoom

Pijpen deepthroat


Rosa

6 maanden geleden
Het vervult mij met grote emotie om uw opmerkingen te lezen. Het is een genoegen voor mij om u te plezieren en u een super goed gevoel te geven.Hartelijk dank