5.0

3 maanden geleden

Vandaag bij Jackie in Breukelen geweest en ben heel blij dat ik geweest ben! Jackie is een fantastische vrouw ik vind zelf veel knapper in het echt dan de foto's doen vermoeden. Je merkt dat ze heel ervaren is in wat ze doet. En belangrijker je merkt dat ze het met plezier doet.


Ze is vrij spontaan, energiek vol, gezellig en intelligent. Je kan met Jackie ook gewoon een fijn gesprek met een bak koffie hebben.


Ze heeft een mooi en zacht lichaam met strakke billen die heerlijk kletsen! Haar borsten mogen er zeker zijn en kunnen tegen het betere kneedwerk. Ook haar poesje is klein, strak en fris. Precies goed!


Ben zelf beginnend in de bdsm wereld maar Jackie is geweldig in het laten kennis maken met bdsm. Bij een goede sfeer is er veel mogelijk.


Kwa omgeving waar Jackie je ontvangt is het een mix van huiselijk en spanning. Alle speeltjes liggen klaar voor gebruik en zijn schoon net als de omgeving en Jackie zelf natuurlijk. Geen ijdeltuit maar goed verzorgd en hygiënisch.


Het herhalings gevaar is voor mij erg groot en kan niet wachten tot de volgende keer dat ik langs ga! Ze is elke cent dubbel en dwars waard! Nu alvast bedenken wat ik de volgende keer allemaal met haar ga uitproberen.

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Ja

Is adverteerder een roker?

Ja

Hygiëne

Uitstekend

Sfeer

Uitstekend

Bondage

Intiem

Soft SM

BDSM klant dominant


4.6

6 maanden geleden

Super mooie meid. Ze lijkt heel erg op Rihanna vond ik zelf. Communicatie was een beetje lastig omdat ze niet heel goed Engels spreekt maar voldoende om elkaar te begrijpen. Ze was schoon en rook lekker en heeft heerlijke zachten borsten en een dikke en stevige kont. Maar het mooiste zijn haar ogen. Toen ze tijdens het pijpen me aankeek was ik gelijk ready to go. Was voor mij voor het eerst bij Huis Sandra maar zeker niet de laatste. Het is er schoon en fris en de dames zijn er erg vriendelijk en stuk voor stuk beeldschoon.

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Ja

Is adverteerder een roker?

Nee

Hygiëne

Uitstekend

Sfeer

Uitstekend

Pijpen

Beffen