5.0

3 maanden geleden

Een date met deze dame is al opwindend vanaf het eerste appcontact. Ik was al eerder bij haar geweest en de tweede keer was nog leuker. Ze is een prachtige vrouw met de lekkerste billen die je ooit hebt gezien, maar ze is ook lief en hartelijk, een echte girlfriend experience. Ze gaf me een heerlijke erotische massage, pijpte me in standje 69 terwijl ik haar verrukkelijke kutje kon likken en liet me na een paar standjes in doggy klaarkomen. Doggy met Destiny is echt geweldig. Na even bijkomen en kletsen liet ze me nog een tweede keer klaarkomen, dit keer vooral met de hand en met de warme massageolie. Heerlijk, ik kom nog eens terug.

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Ja

Is adverteerder een roker?

Onbekend

Hygiëne

Uitstekend

Sfeer

Uitstekend

Erotische massage

GFE

Intiem

Penis massage


Destiny

2 maanden geleden
Allereerst wil ik je laten weten dat jij altijd welkom bent. Ten tweede wil ik je bedanken en laten weten dat ik het enorm waardeer dat jij de tijd hebt genomen om jou ervaring met mij te delen in deze review. UNFORGETTABLE SENSUAL KISSES

4.9

10 maanden geleden

Wat een leuke vrouw! 1.80 lang, slank, kleine borsten en het werd een echte girlfriend experience. We starten staand maar al gauw ging ze op haar knieën om me heerlijk te pijpen. Daarna mocht ik haar lekker likken en laten klaarkomen, waarbij ze goed aangeeft wat ze zelf lekker vindt. Vervolgens deden we het doggy voor de spiegel. Daarbij keek ze me via die spiegel zo geil aan! Daarna ben ik nog bovenop haar gekropen en al snel hield ik het niet meer. Ik mocht klaarkomen over haar borsten.

Ze is spontaan, vrolijk, houdt van een praatje. Er werkte nog een dame daar maar dat weerhield haar er niet van om poedelnaakt de gang op te lopen en een paar woorden met haar vriendin te wisselen. Aan het eind zei ze dat ze hoopte dat ik nog eens terug kwam. Nou en of!

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Ja

Is adverteerder een roker?

Nee

Hygiëne

Uitstekend

Sfeer

Uitstekend

Pijpen

Pijpen zonder condoom

Tongzoenen

GFE

Zoenen

Beffen