5.0

10 maanden geleden

Heb niet zoveel ervaring met dit soort ontmoetingen dus ik keek er naar uit maar was ook wel superzenuwachtig. Vandaar dat ik de optie dinnerdate had gekozen met daarna wat intiemer op de hotelkamer, zodat we wat meer tijd zouden hebben om eerst eens wat te kletsen. Dat kan ik van harte aanbevelen.


Ze is heel eerlijk, open dus het was erg makkelijk praten, de zenuwen zakten snel. Het girlfriend gevoel begon voor mij op de terugweg naar het hotel toen we handjes vasthielden als een echt stelletje. Ik kende haar op dat moment pas een paar uur maar het voelde heel natuurlijk, net als alles wat daarna kwam. Ik wil de ervaring niet in detail beschrijven maar ik heb een van de mooiste avonden van mijn leven gehad en vond het heel enorm jammer dat er een eind aan kwam. We waren nog lekker wat aan het nakletsen/friemelen maar ik was gewoon in slaap aan het vallen, dus het was een heel logisch moment om te stoppen.


De volgende dag nog veel aan haar moeten denken, zoals je een nieuwe vriendin niet zomaar uit je hoofd krijgt. Echt de girlfriend experience dus. :-D


O ja, de foto's kloppen en ze heeft waanzinnig mooie ogen (vind ik).

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Ja

Is adverteerder een roker?

Nee

Hygiëne

Uitstekend

Sfeer

Uitstekend

Anaal

Anaal bij klant

Pijpen

Pijpen zonder condoom