5.0

1 jaar geleden

10/10!


Ik was (en ben nog steeds) zeer onervaren in dit wereldje, maar werd vanaf seconde 1 gerust gesteld. Dit was mijn eerste sessie en was dus erg nerveus, maar ze voelde de situatie perfect aan een wist precies hoe ver er gegaan moest worden. Ze wist wat ze moest doen om mij dat geweldige gevoel te geven waar ik zo enorm hard naar op zoek was; en dat zonder het überhaupt expliciet te zeggen!


Ze heeft mij door mijn eerste sessie heen geleid en ik kan heel eerlijk zeggen dat het waarschijnlijk de fijnste middag is welke ik in het afgelopen jaar heb gehad. Ik dagdroom nog dagelijks over verschillende momenten in de sessie, over hoe geweldig dat voelde en over hoe ontzettend graag ik weer een sessie wil hebben met deze geweldige Meesteres! Ze heeft me in 1 sessie meer over mijzelf laten ontdekken dan dat ik in de afgelopen 3 jaar zelf heb ontdekt en ik kijk nu al uit naar alle verdere ontdekkingen welke ik ga hebben met dit Godsgeschenk van een Meesteres!


Ben je opzoek naar een sessie met een geweldige Meesteres, dan hoef je bij deze niet verder te zoeken. Ik kan haar oprecht niet genoeg aanraden voor alle mensen welke opzoek zijn naar een top Meesteres!


Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Ja

Is adverteerder een roker?

Ja

Hygiëne

Uitstekend

Sfeer

Uitstekend

Soft SM

BDSM klant onderdanig

Vernedering


5.0

2 maanden geleden

Ik doe onderhand al bijna een jaar lang sessies bij deze topvrouw en elke keer wordt het leuker en leuker. Ze voelt je goed aan en speelt daarop in zodat jij de tijd van je leven hebt!


Ze heeft me veel over mezelf doen laten ontdekken (vooral over mijn sissy kant) en ik knijp nog bijna dagelijks in mijn handjes dat haar heb mogen ontmoeten! Lang heb ik deze gevoelens opgekropt en ze heeft laten inzien dat het allemaal wel goed zit. De positieve invloed die dit en vooral zij op mijn leven heeft gehad is bijna niet uit te drukken in woorden.


Al met al ben ik ontzettend dankbaar voor dit Godsgeschenk van een vrouw!


Mocht je ooit nog een sissy sessie (of een andere sessie) willen doen, dan is dit de persoon waar je heen moet! Je gaat er geen spijt van krijgen!

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Ja

Is adverteerder een roker?

Ja

Hygiëne

Uitstekend

Sfeer

Uitstekend

Soft SM