5.0

1 jaar geleden

Gisteren Julie bezocht. Het was heerlijk. Ze heeft me heerlijk geneukt in diverse standjes. De sfeer was prima en ik ben heerlijk klaargekomen. Julie heeft zich lekker leeggetrokken op mijn gezicht. Kortom zeker voor herhaling vatbaar

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Ja

Is adverteerder een roker?

Nee

Hygiëne

Uitstekend

Sfeer

Uitstekend

Anaal


4.8

11 maanden geleden

Ik heb vandaag Jasmine bezocht. Wat een geweldige ervaring. Alleen al het feit dat je gewoon Nederlands kunt praten vind ik al prettig, waar kan dat nog. Zij ontving mij, gekleed in in zwart jurkje met niks daaronder, zo bleek, in een schitterende grote kamer. Na wat te hebben gezoend heeft ze mij in de badkamer lekker gewassen, dit was al een gevoel om klaar te komen. Vervolgens op het grote waterbed beland en daar heeft ze mij heerlijk en langdurig gepijpt. Voorzien van een condoom hebben we in verschillende standjes geneukt en ben ik lekker klaargekomen.

Na een colaatje is zij begonnen met een fantastische massage via mijn rug en benen uiteindelijk weer mijn kont, ballen en pik gemasseerd.

Ik ben geen tweede keer klaargekomen, maar dat lag zeker niet aan deze prachtige vrouw.

Op het einde heeft ze me weer opgefrist en mijn pik en ballen weer gewassen.

Kortom het was een geweldige ervaring en ik ga zeker nog eens bij haar op bezoek want ik wil die tweede keer toch ook lekker spuiten. Top vrouw!!

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Ja

Is adverteerder een roker?

Onbekend

Hygiëne

Uitstekend

Sfeer

Uitstekend

Aftrekken

Beffen

Intiem

Pijpen

Pijpen zonder condoom

Tongzoenen

Vingeren

Zoenen