5.0

2 jaar geleden

ik droomde al lang om een keer een bezoek te brengen aan een Meesteres tot ik de advertentie van Meesteres Tess tegen kwam die me aan sprak.

ik trok me stoute schoenen aan en besloot om haar een berichtje te sturen al snel kreeg ik een berichtje terug met wat ik allemaal wel en iet mee zou willen maken.

netjes bericht terug gestuurd en ik werd uitgenodigd voor een gesprek en bij de juiste klik een sessie en ik moest me in Nieuwegein melden.

op de dag van de afspraak was ik netjes op tijd en Meesteres Tess kwam me ophalen ze nam me mee naar een mooie sm ruimte met alles erop en eraan.

tijdens het gesprek waren we er al snel uit de juiste klik er was en dat ik dus een sessie ging beleven.


na het duchen kreeg ik enkel en pols boeien om en zo werd ik vast gezet en ik wist een droom van me is uitgekomen ze weet precies wat ze doet en hoe ze het doet of je nu een beginnend slaafje bent of gevorderd maakt iet uit ze weet je elke keer te verrassen en elke sessie is anders.


ik ken Meesteres Tess nu meer als een jaar en ik ben met trots een van haar slaven geworden we hebben al aardig wat sessies meegemaakt en er gaan er nog veel volgen.


Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Ja

Is adverteerder een roker?

Onbekend

Hygiëne

Uitstekend

Sfeer

Uitstekend

Candle wax play

Breath play

Bondage

Cock and Balls

Opsluiting

Publieke tentoonstelling

Soft SM

Sounding

Spitting

Ass worship

BDSM klant onderdanig

Lak / Rubber

Masks

Mummificatie

Naalden

Nursing