5.0

2 jaar geleden

Bij binnenkomst kreeg ik een lekker drankje en viel mij op dat de gastvrouw naast een aangename en zeer leuke verschijning ook nog een gezellige babbel had. Hierop volgde een intense en gevarieerde vrijpartij waarbij mij opviel dat 'intiem' bij Lamya echt intiem was en onze tongen met elkaar een spannende 'dans' aangingen. De franse massage die volgde, werd tot in de perfectie uitgevoerd en Lamya wist alle gevoelige plekjes te vinden. Hierna draaiden we de rollen om en was het haar beurt om eens lekker te genieten. Het duurde niet lang of Lamya kwam schokkend en gillend van genot klaar terwijl ze ijverig met haar speeltje haar genotsknop stimuleerde. Hierna hebben we in verschillende standjes van elkaar genoten en hebben we zo ongeveer elke hoek van de kamer gezien. Alsof één keer klaarkomen nog niet voldoende was, volgde niet veel later nog een tweede hoogtepunt. Hierna had Lamya nog genoeg energie om af te sluiten met een heerlijke massage en na het verstrijken van ruim anderhalf uur vonden we heb beiden welletjes en keerde ik weer huiswaarts. Wat een topvrouw die Lamya en wat heb ik genoten! Hopelijk tot snel lieve, mooie en vooral geile Lamya!

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Ja

Is adverteerder een roker?

Nee

Hygiëne

Uitstekend

Sfeer

Uitstekend

Anaal

Klaarkomen in mond

Massage met hoogtepunt

Penismassage

Pijpen


Lamya

2 jaar geleden
Oh wat super lief?echt dankjewel voor de leuke en lieve complimentjes,ik heb ook enorm van jou genoten,lieve heerlijke en spannende man. Veel liefs en tot snel,kusjes op je hele lichaam

4.7

8 maanden geleden

Heb een topervaring beleefd met Samira :deze dame weet van wanten! Het duurde door enkele logistieke zaken even voordat ik op de kamer was maar eenmaal daar werd ik allerhartelijkst ontvangen en kon ik ook nog een douche nemen in een ruime, luxe badkamer. Daarna viel mij wat voor een knappe en charmante verschijning Samira is en zeker een genot als je houdt van dames met iets meer vlees op de botten ;). Ze maakte de introductie extra spannend door mij te blinddoeken. Hierna vroeg ze mij om tegen de muur te gaan staan waarna ze heel ondeugend en sensueel mij op allerlei manieren aanraakte om de spanning nog extra op te voeren. Met mijn vingers gleed ik naar haar intiemste zone waarna ik goed merkte hoezeer ze er zelf ook van genoot. Ik gloeide van haar warme adem langs mijn nek en oor...Helaas was er niet zoveel tijd maar nog wel voldoende om haar mooie, ronde welgevormde kont royaal te voorzien van mijn warme liefdes elixer als ware het de 'icing on the cake'. Heren: wees alsjeblieft serieus en laat deze mooie, lieve en spannende dame niet onnodig wachten, zij is namelijk het enige echte sprookje uit duizend-en-één nachten! Eenmaal bij haar geweest is je avond pas compleet!

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Ja

Is adverteerder een roker?

Ja

Hygiëne

Erg tevreden

Sfeer

Erg tevreden

Pijpen

Pijpen zonder condoom

Tongzoenen

Aftrekken

Zoenen

Intiem

Soft SM


1.9

1 jaar geleden

Een zeer teleurstellende ervaring. Het parkeren viel tegen omdat het huis in één van de drukste wijken van Amsterdam ligt waar het lang zoeken is naar een parkeerplek. Ik moest uiteindelijk dus nog een heel stuk lopen om er te komen. Gehaast werd ik ontvangen door een gastvrouw die gebrekkig Nederlands sprak en mij parkeerde in een soort van wachtruimte. De dame (Dina) waar ik mee had afgesproken verscheen na enige tijd en na het afrekenen voor een half uur werd ik naar een andere kamer geleid. Uit de informatie op Kinky.nl bleek dat naast intiem ook beffen bij de prijs was inbegrepen. Het begrip ‘intiem’ was beperkt tot pijpen met condoom, aftrekken en neuken waarbij alleen het standje ‘doggy’ mogelijk was. Er is m.b.t. de informatie op deze site sprake van misleiding aangezien beffen na betaling niet mogelijk was. Intiem zijn zonder de dame aan te mogen raken is toch wel een heel vreemde ervaring : op het absurde af. Toen ik niet bereid was om 100 euro extra te betalen om de dame aan te raken, te beffen en te zoenen, kreeg ik van haar de wind van voren en sloeg de vriendelijkheid plots om in een vijandige toon. Heren : mijd dit huis! Je wordt er letterlijk helemaal uitgekleed.

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Nee

Is adverteerder een roker?

Onbekend

Hygiëne

Tevreden

Sfeer

Ontevreden

Aftrekken

Intiem

Pijpen


4.8

1 jaar geleden

Het was in één woord een geweldige ervaring van begin tot eind. Het vinden van het appartement verliep ietwat chaotisch maar bij binnenkomst werd ik zeer hartelijk begroet met een fijne zoen en stralende lach. Deze dame weet hoe ze een man moet verleiden en bovendien laat ze je voelen dat je speciaal bent. Vriendelijk bood ze mij een drankje aan waarna ik onder de douche stapte. Hierna hadden we een zeer interessant en leuk gesprek over van alles en nog wat. Ik kon merken dat deze dame een brede algemene interesse had. Het verbale gesprek ging naadloos over in een intiem onderonsje op het bed in de hoek van de kamer. Ook qua bedkunsten wist deze dame flink van wanten. Na wat orale en vaginale genoegens kwam het tot een intens en knallend hoogtepunt aan beide zijden. Ik waarschuw alvast : groot herhalingsgevaar! Één troost voor de portemonnee: Eva is maar eens in de paar maanden aanwezig in Nederland.

Zijn de foto's in de advertentie correct?

Ja

Zijn de afspraken nagekomen?

Ja

Is adverteerder een roker?

Nee

Hygiëne

Uitstekend

Sfeer

Uitstekend

Pijpen

Tongzoenen

GFE

Aftrekken

Intiem