Shemales Gangbang

Gangbang advertenties van shemales

1 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

1 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

0 Geselecteerd

Je zoekopdracht heeft geen advertenties opgeleverd. Pas je zoekfilters aan en probeer het nog eens.

Shemales met een Gangbang advertentie op kinky.nl

Er zijn een aantal shemale adverteerders op Kinky die ook gangbangs aanbieden. Het komt soms voor dat ze deze zelf organiseren of bieden ze zich aan om mee te doen aan een gangbang. Wat je regelmatig ziet is dat het een aanvulling is op bijvoorbeeld privé ontvangst of escort.


Het is waarschijnlijk een super geile groep adverteerders die gangbangs aanbieden. Het komt voor dat shemale gangbangs in huiselijke kring gehouden worden, dan is het ook een kleinere groep. Steeds vaker zie je dat het in een seksclub wordt georganiseerd. Dan is de groep groter en soms ook met meerdere deelnemers waar de aandacht op is gevestigd.

Shemale gangbangs algemeen

Shemales met een gangbang advertentie in populaire steden

Shemales met een gangbang advertentie in populaire steden

Hieronder een aantal steden waar shemaleg angbangs worden georganiseerd. Natuurlijk zijn er meer shemales die dit aanbieden. Deze kan je vinden via de “Populaire locaties” filter linksboven op deze pagina.


Wat is nu eigenlijk een gangbang en hoe werkt het

Veel bezoekers van Kinky.nl weten het verschil waarschijnlijk wel. En er zijn mensen die denken dat het hetzelfde is. Maar het is toch echt anders dan groepssex of een orgie. Het is namelijk zo dat bij groepssex het vaker stelletjes zijn die het met elkaar doen. Terwijl bij een orgie doet in principe iedereen het met iedereen. En dat is nu juist niet het geval bij een gangbang.


Bij een shemale gangbang, maar natuurlijk ook bij andere gangbangs, draait het om een persoon die pijpt en geneukt wordt. Er zijn natuurlijk wel variaties hierop. Soms zie je dat gebeuren bij vriendinnen die een gangbang organiseren. Dan is niet 1 persoon het middelpunt maar soms 2 of 3 personen. In zo’n geval is de groep vaak erg groot.


In de regel bestaat een gangbang dus meestal uit minimaal 4 personen. In de meeste gevallen is dat dan 1 persoon met 3 andere personen. Maar bij gangbangs die worden georganiseerd in een club zijn de groepen vaak groter. Waarbij het soms voorkomt dat de persoon waar het om draait wordt bijgestaan door een vriendin om zo de aandacht toch een beetje te verdelen en ieder aan zijn trekken te laten komen.

Handige tips wanneer je naar een shemale gangbang gaat

Handige tips wanneer je naar een shemale gangbang gaat

Lijkt het je spannend eens deel te nemen aan een gangbang waar een shemale in het middelpunt staat? Dan is het aan te raden om van te voren na te gaan wat de huisregels zijn. De belangrijkste shemale gangbang huisregels worden meestal verstrekt door de organisator van de gangbang. Op die manier zorg je dat je goed voorbereid bent op je eerste gangbang. Daarom hier een paar handige tips.


  • Zorg dat je de huisregels hebt gelezen van de gangbang. Dan kom je goed voorbereid aan.
  • Hygiëne is belangrijk. Meestal wordt gevraagd of je ter plekke wilt douchen.
  • Vooraf betalen is gebruikelijk dus houd daar rekening mee.
  • De aangegeven grenzen van iedereen respecteren. Dat geld voor iedereen die aan de gangbang meedoet.
  • Privacy en discretie is erg belangrijk en respecteer dat dan ook.
  • Geen haantjesgedrag. Het is vooral een sociaal gebeuren waarbij iedereen aan de beurt komt. Geeft iedereen dan ook de ruimte.
Meer lezen