Vrouwen BDSM Maaseik

Sadistische Meesteres FemDom en MedFed

38 Jaar

Vrouw

BDSM

Maaseik

MEDFET / FEM en FINDOM

Welkom Goorlap!

Ben je er klaar voor loser? Ten eerste geloof ik sterk in het vrouwelijk leiderschap en jou tot een hoogte punt brengen elke sessie hoort niet in dat beeld thuis. Wat er wel in thuis hoort is je te ontdoen van je mannelijkheid en de controle te nemen over dat zielige stukje vlees tussen je benen. Ook zo'n zin om te spelen in mijn volledig uitgeruste speelzolder? Ik beschik over een mooie medical room met een BDSM touch. Medical play is een van mijn favorieten maar andere ook haal ik genoegen uit andere facetten van de BDSM. Ik ben op zoek naar zwijntjes die het heerlijk vinden om gepijnigd en vernederd te worden. Ik deel graag slaag uit, kots of pis je graag onder en zoek graag je pijngrens op zodat we die samen kunnen verleggen met een verzorgende sadistische hand over je hoofdje.Ook neem ik beginners mee aan het handje en leidt bange zwijntjes rond in de wereld van de BDSM. Ook fetisjisten zijn van harte welkom. Footworship, heel worship, nylons, latex (ook beschik ik over een vacuumbed) WAM, luier sessies behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Maar een ding, denk maar niet dat je me mag aanraken met die vettige tengels van je! Ik oefen dit al enige jaren als als beroep uit en ook ben ik werkzaam in diverse professionele clubs in het buitenland oa Berlijn en Aken. Ik werk uitsluitend met aanbetalingen via Iban of Paypal.Onderzoek op internet of ik je juiste Meesteres voor je ben. Bekijk mijn twitter en fetlife oa, daar kun je ook de link vinden naar mijn website waar mijn Do's and Dont's op vermeld staan zodat je een helder beeld krijgt van mijn skills en het aanbod en onnodige vragen stellen overbodig is.

Ook ben ik van mening dat je centen waardeloos zijn tenzij je ze aan mij overhandigd. Ik beheer graag je bankrekening, beslis zo nu en dan graag over je dieet en geef je graag internet opdrachten. Maar een volledig TPE is niet mogelijk.

Benader me nederig, respectvol anders hoef je al niet meer langs te komen. Begrepen?

Toon volledige beschrijving

Eigenschappen

Kleur haar

Anders

Lengte

173 Cm

Cup size

d

Afkomst

Nederlands

Lichaamsbouw

Slank

Seksuele voorkeur

Hetero

Talen

dutch english german

Prijzen

30 minuten

€ 110

45 minuten

€ 175

1 uur

€ 250

2 uur

€ 500

Mogelijkheden

BDSM klant onderdanig

Bondage

Boot / High heel worship

Breath play

Candle wax play

Cock and Balls

Electro / Violet wand

Geldslaven

Kuisheidsgordel

Lak / Rubber

Masks

Mummificatie

Naalden

Nipple torture

Nursing

Opsluiting

Publieke tentoonstelling

Soft SM

Sounding

Spitting

Verbal humiliation

Vernedering

Video opname

Beschikbaarheid

Maandag

17:00 Tot 22:00

Dinsdag

17:00 Tot 22:00

Woensdag

17:00 Tot 22:00

Donderdag

17:00 Tot 22:00

Vrijdag

17:00 Tot 22:00

Zaterdag

17:00 Tot 22:00

Zondag

17:00 Tot 22:00

me and my boots

visibility 13000 x views 17 likes 827 dagen geleden

Helaas heeft deze sekswerker reviews uit staan.

Vanwege privacy overwegingen hebben sekswerkers de mogelijkheid om reviews aan of uit te zetten. Je kan echter wel een review schrijven. Dit geeft ons goed inzicht over de sekswerker. Mocht de sekswerker alsnog reviews aanzetten wordt jouw review getoond.

Toon nummer